Bahatost bez granica: Mama, Gucci cipele su mi prljave, hoću nove!(VIDEO)

0
1034

Daily Mail odabrao je neke od najboljih objava. Ako jedva spajate kraj s krajem, ono što ćete sada pročitati moglo bi vas ozbiljno razbjesniti.

– Taj lik stajalo je u klubu i trgao novčanice od deset eura. Derao se kako njemu to ništa ne znači. Mogao je ljudima plaćati pivo umjesto da živcira svakog ko ga vidi – napisao je jedan korisnik Reddita.

Drugi je podijelio najgore iskustvo iz dječijeg kampa.

– Nas nekoliko smo se igrali kad su nam prišli klinci iz drugog dijela kampa i rekli nam da se gubimo. Odgovorili smo im da smo mi prvi došli. ‘Aha, ali ima li tvoj tata helikopter’, rekao nam je jedan od klinaca – napisao je.

Javio se i volonter, koji radi na festivalu Burning Man u pustinji Nevade, koji se iz okupljanja ‘alternativaca’ pretvorio u jedan od najpopularnijih poligona za pokazivanje bogatim klincima iz cijelog svijeta. Naziva ih ‘trustafarijancima’ (trust ili zaklada je njihov neiscrpni izvor prihoda, op.a.).

– Burning Man privlači neke od najgorih trustafarijanaca koje sam ikad vidio. Oni tvrde da vode boemski život pun umjetnosti i magije, a imaju neiscrpnu roditeljsku potporu za svoju globtrotersku avanturu. Ne znam ni odakle da počnem opisivati koliko se razbjesniš kad imaš posla s ljudima koji potroše 50.000 dolara na sedam dana festivala – napisao je frustrirani volonter s Burning Mana.

– Hej, ljudi, pomozite mi. Ne znam koji auto da uzmem. Htjela bih mnoge, ali tata mi hoće kupiti samo jedan – napisala je korisnica na svom profilu na Tinderu. Onaj ko ju je ‘prijavio’ Redditu komentirao je kako je to ‘match’ koji će sigurno preskočiti.

Jedna se korisnica prisjetila djevojke s kojom je išla na predavanja iz fizike u srednjoj školi.

– Nudila je svoj novi iPhone da ga uništimo u eksperimentu. Rekla je kako će joj tata odmah kupiti novi. Imala ga je jedva sedam dana – napisala je.

Drugi je opisao razgovor mladića s kojim je studirao s roditeljima.

– Mama, hoću nove Gucci cipele! Ove su mi prljave – rekao je ljubitelj skupih cipela i bacio novi mobitel u zid.

Korisnica murder_kitty opisala je kako su bogati klinci s njenog fakulteta, a pogotovo oni iz Japana, Kine i Indije, na kraju školske godine bacali gomile nove odjeće, bicikle i sve drugo što nisu mogli ponijeti kući. “A većina ih je samo išla na ljetni odmor i vraćala se na koledž za par mjeseci. Mnogi od nas izvlačili smo iz kontejnera jedva nošenu dizajersku odjeću i drugo. Neću se žaliti jer smo imali i koristi od tih klinaca, ali ne mogu shvatiti da nekom ni ne padne na pamet da nove stvari pokloni umjesto da ih baci”, napisala je murder_kitty.

Još jedan korisnik imao je korist od obijesnog kolege s fakulteta.

– Dečko, s kojim sam dijelio apartman u studentskom domu, na prvoj godini plaćao je meni i još dvojici cimera da obavljamo kućanske poslove za njega. Doslovno mi je plaćao 20 dolara da mu pospremim krevet – napisao je na Redditu.

NordyNed neće zaboraviti bogatog klinca iz svoje srednje škole.

“Roditelji su mu kupili Land Rovera kad je imao 16 godina i zabio ga je u školski bus. Odmah su mu kupili drugog Land Rovera kojeg je izgubio na uličnim utrkama. Što mislite da je onda bilo? Kupili su mu Mercedes!”

 

 

LEAVE A REPLY