Jezive scene u Brazilu: Policija upucala navijača u neredima… Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/sport/jezive-scene-u-brazilu-policija-upucala-navijaca-u-neredima-531732 – 24sata.hr

0
830

Brazilska policija ubila je jednog navijača Vasco da Game poslije utakmice i velikog derbija s Flamengom. Incident se dogodio nakon što je na tribinama izbila masovna tučnjava uzrokovana neredima

Veliki derbi Vasco da Game i Flamenga pao je u drugi plan nakon što je utakmica završila pobjedom gostiju 1-0. Sve što se događalo na travnjaku ostalo je u sjenci nemilih događaja, koji su zavili Rio de Janeiro u crno.

Nezadovoljni rezultatom i događanjima na terenu, domaći navijači počeli su divljati po završetku susreta. Policija je morala reagirati, ali cijela situacija izmaknula je kontroli i jedan navijač je smrtno stradao nakon što ga je policajac usmrtio vatrenim oružjem.

 

Preminuli nije bio jedini upucan. Ranjena su još dvojica, ali samo je 27-godišnjak podlegao ozljedama. Pojedini navijači spas su tražili bijegom u novinarske i svečane lože, a kaos s tribina kasnije se preselio i na gradske ulice.

Brazilske vlasti dale su istražiti cijeli slučaj pošto je javnost bijesna i tvrdi da je bilo prekomjerne upotrebe sile. Iz policije tvrde da nisu drugačije mogli zaustaviti podivljalu hordu.

Izvor:24sata.hr

LEAVE A REPLY