UFC dobio posebnu novu zvijezdu: Nije htio dotući potresenog protivnika!

0
1583
Shane Burgos na UFC-ovom spektaklu na Long Islandu ove subote nastavio je svoju pobjedničku seriju protiv Godofreda Pepeyja, u kojem iz taktičkih razloga u dva navrata nije htio pokušati dovršiti protivnika kojeg je srušio na parter….

Američki 26-godišnji borac pojavio se u UFC-u potkraj prošle godine i odmah se proslavio s nekoliko impresivnih pobjeda, a u prošloj protiv Charlesa Rose dobio je novčani bonus za ‘borbu večeri’.

Burgos kojeg zovu Uragan ove subote na Long Islandu stigao je do deset pobjede u karijeri, a još uvijek nema ni jedan poraz. Na spektaklu na kojem je Miočićev prijatelj Chris Wiedmann sredio Gasteluma u glavnoj borbi, Shane je igrao zapaženu ulogu i skrenuo pozornost na sebe.

Protiv Godofreda Pepeyja čak je dvaput poslao protivnika na zemlju, ali nije ga htio pokušati dotući. Razlog? Igrao je na sigurno, jer nije htio da ga ošamućeni rival kojim slučajem iznenadi polugom i ukrade mu pobjedu.

 

Tako je Shane pokazao taktičku zrelost i lako upisao pobjedu jednoglasnom sudačkom odlukom te najavio da može mnogo u perolakoj kategoriji UFC-a, no očito će morati još poraditi na borbi u parteru koju zasad protiv opasnih protivnika mora izbjegavati…

LEAVE A REPLY